viernes, 23 de marzo de 2012

una trobada al servei de la joventut

Els passats 2 i 3 de març assistirem a la trobada per a professionals i voluntaris de joventut organitzada per la empresa "món d'animació" i l'ajuntament de Vila -real. Una bona excusa per a retrobar vells amics i fer-ne de nous. 

Per a ser sincer, i generalitzant, les diferents ponències no aportaren res de nou, només un grapat de reflexions molt grandiloqüents però poc aplicables a una realitat, la de les polítiques de joventut, que cada vegada estan més lluny d'ocupar el seu lloc de referència dins de les grans polítiques públiques. Açò clar, és una opinió personal del que escriu. El que si es criticable objectivament parlant, és la falta d'experiències púbiques o privades que hagueren obert els nostres sentits de cara a conèixer pràctiques d'èxit. Sense oblidar el important exemple de democràcia participativa que és el projecte de "Nou barris".  

Tinc que llevar d'aquest sac de decepcions a Ximo Càdiz que com en totes les ocasions que l'he escoltat, sempre ha fet un discurs modern (des del punt de vista metodològic i tècnic, encara que també visual), constructiu, aplicable i sobretot motivador. Enhorabona!

Això si, aquestos encontres serveixen per a fer bons contactes des d'un punt de vista professional i són un espai molt idoni per a iniciar nous projectes.
         

No hay comentarios:

Publicar un comentario